[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariul meu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
syle
Junior member
[Avatar]

IP:

revin cu o intrebare:
neonii au facut ceva bubite albe si unii si rosiatice; aveam 12 si 2 au disparut iar apoi tot cate 2 am scos ca le apareau bubele si acum i-am scos pe toti chiar daca 4 nu aratau semnele infectiei;
Ce este si daca am scos neonii scap de infectie sau risc sa imbolnavesc si restul pestilor?
Si pot sa bag alti neoni sau trebuie tratat acvariul?

momentan mai am 3 beta mari(1M+2F), 5 zebre, 5 SAE(sau flying fox...nu sunt sigur), 3 corydoras, 1 plecostomus si ceva melcisiori;

This message was edited 1 time. Last update was at 03/09/2014 11:39:21

cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

poti incerca un tratament cu bactopur direct de la sera este un medicament cu spectru larg, sau jbl furanol, amadoua au acceasi substanta activa doar ca primul intr-o concentratie mai mare

ai pre multi pesti in acvariu

bazinul in care faci tratamentul trb sa fie fff bine aerisit (pomapa de aer cu piatra)

poti face si un tratament preventiv in bazinul mare

pestisoru meu de aur
syle
Junior member
[Avatar]

IP:

am renuntat la neoni si am ramas in acvariu doar cu ce am zis si m-ar interesa:

daca trebuie sa fac tratament ca sa nu se imbolnaveasca pestii ce-i mai am sau e transmisibila doar la neoni boala?

si in cazul in care cumpar alti neoni(vreo 6) e posibil sa prinda si ei aceasta boala?
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

poti face un tratament preventiv

legat de nr de pesti mai gandestete, 3 betani intr-un acvariu de 50 l (e un pic cam mult and in vedere agresivitatea lor) 5 sae iar e cam mult ei cpresc peste 6 cm

sunt ceva topicuri legate de compatibilitatea pestilor , citestele cu atentie

pestisoru meu de aur

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: