Da, o mai am si o duce bine. Hranirea o fac putin cam neortodox, iau cubul congelat si-l pun pe gratarul pompei de valuri care arunca hrana in tot acvariul. Pur si simplu-mi place cand alearga pestii de nebuni, multa hrana e fragmentata fin si are sansa sa ajunga in gura coralilor.
Ca sa vedeti si voi ce se intampla pun un filmulet mai vechi
Edited by Lucian: ti-am editat link-ul sa vedem direct filmul
This message was edited 1 time. Last update was at 30/12/2013 11:06:23
Hepatus-ul din filmulet l-am facut oltean, e la Tg. Jiu, la Gabi Sanda. Sa-l vezi pe asta ce-l am acum ce se tureaza, pe langa faptul ca face jaloane printre duri, mai loveste uneori montiporele si le frange. Ca tot veni vorba, daca doreste cineva, am vreo 6 fragmente maricele de Moniti digitata rosie si 1 verde lipite pe piatra de dat la schimb, zoasi diverse culori, corali usori pentru incepatori. Singura problema e transportul, trebuie gasita o varianta calduroasa. Daca exista doritori din capitala, mi-ar face placere sa accepte un transport comun, mai am o datorie...
Nu trebuie sa-mi spui nimic, mi s-a urcat la cap de mult, ma trezesc dimineata si inainte de baie ma duc la acvariu, ma intorc acasa seara, intru pe usa si ma uit la acvariu, etc.
Filmarile le fac cu un Samsung S3, pozele cu un D700 impreuna cu 24-70 2.8 si 105 2.8. La ambele folosesc un trepied, pentru telefon am incropit un suport de masina adaptat la legatura trepiedului.
Ma bucur ca va place, dupa sarbatori cand voi avea timp o sa mai trag o tura de filmare/foto.
Da, ne place!... cinstit, e un acvariu foarte reusit si echilibrat, se vede ca ai "mana si ochi"... si, ca pui suflet in toata treaba.
PS: Cand faci noile filmari + poze proaspete, o sa iti ridic statuie la sectiunea Creme de la creme ... si sa-mi zici 2-3 vorbe despre bazin, iti scriu eu exact care-s intrebarile... ca sa nu vii nepregatit la examen
This message was edited 1 time. Last update was at 30/12/2013 23:26:45