[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inmultire guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

cum este corect sa inmultesti gupyy? prin selectiea exemplarelor cu trasaturi asemanatoare, sau pe linie paterna, adica femele pui rezultate sa fie impercheate cu tatii lor? si care este perioda la care ajung maturi din punct de vede sexual 6 saptamani sau 3 luni?

pestisoru meu de aur
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

imperecherea la mine se face si mama-fiu si tata -fica si frate-sora .......dupa perioada de 3 lunii pot incepe gestatia...la inceput vei avea intre 2-12 pui , apoi incet incet creste
[ICQ]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

mama cat incesc se produce la tine in acvariu) glumeam.am avut si eu gupy dar niciodata nu am tinut cont de asta.s-au imperecheat care cum le-a venit

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Depinde ce vrei sa obtii: exemplare cu trasaturi asemanatoare, atunci ii selectezi pe respectivii, altfel rata "corcirii" este foarte mare si-ti ies pui cu alte variatii coloristice decat ale parintilor. Vrei exemplare asemanatoare? Insisti cu selectia. Atentie si la cosangvinizare...
[Email] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Vivipari
Go to: