[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
plantele nu cresc si se strica  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
danybecker1
Unripe member

IP:

ajutor?am si eu o mare nelamurire,sant incepator.am un acvariu de aproximativ 30 litri substrat feropol pietris lumina un neon philips tld 830 dar la plante nu le merge bine deloc,nu cresc aproape deloc iar in , partea de jos se inegresc,si nisipul se inverzeste are o culoare verde inchis,Apa este limpede.Ca pesti am 6 gupii la care le merge foarte bine.Apa o schimb saptamanal si este foarte limpede dara plantele si nisipul verde nu stiu ce sa mai fac .Multumesc celor ce ma pot ajuta cu un sfat.
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu cred ca ai ca substrat fertilizant feropol, doar daca nu a scos intre timp JBL asa ceva. Citeste mai cu atentie pe ambalaj.

Acvariul nu este ciclat si au luat avans cianobacteriile. Plus ca nu stiu de ce am sentimentul ca acvariul ala este expus la radiatia solara cam pe direct adicatelea cu alte cuvinte bate soarele in el, suficient si 1-2 ore pe zi.

Cauta pe aci pe forum, ca daca zic de google iar imi sare in cap lumea, dupa alga aia, de fapt e o bacterie, BGA, blue green algae, cianobacterie, etc.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
danybecker1
Unripe member

IP:

da ai dreptate substratul e de la jbl si ingrasamantul e ferropol,dar tot in acelasi loc a fost mereu si ia mers bine pana acum vreo 4 luni

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: