[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ramirezi  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
diddi_katt
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara/ziua/dimineata, in functie de caz,

Tocmai am terminat de ciclat un acvariu de 68 de litri pentru o pereche de Ramirezi ce se chinuiau un pic in acvariul comunitar in care i-am stocat.Noul acvariu are urmatoarele dotari:

-2 filtre la care nu le stiu numele, unul de 100l/h, iar celalalt de 50l/h (un pic cam vechi, trebuie precizat)
-un incalzitor cu termostat de 100w
-baza vie pt plante, nisip fin adus de la mare+quarts granulatie 2 mm, culoare neagra
Locuitori am introdus urmatoarele specii:
- o pereche ramirezi, bineinteles
-2 bucati ancistrus, pe care o sa-i mut intr-un avcariu de 200l cand incep sa deranjeze
-2 creveti, astia n-o sa plece
-3 guppy de sacrificiu, care m-au ajutat cu ciclatul
Pe viitor as vrea sa scot guppy si sa introduc cateva bucati de neon, dar ca sa-mi placa v-a trebui sa introduc multi, si mie-mi suna a suprapopulare...daca ati mai avut asemenea acvarii sugestiile sunt binevenite.
Nu folosesc sistem de CO2, prefer pastilele.I-as ruga pe acvaristi cu experienta sa-mi clarifice si daca se poate sa-mi explice pro/contra folosirii pastilei de CO2.
In continuare ceva poze, acvariul are 3 luni, plantele le-am cumparat pui si au ajuns aproape de prima tundere
Pozele nu sunt prea reusite, in definitiva niciodata nu m-am considerat mare fotograf, ce urmaresc e reactia voastra si ceva sfaturi+critica fie ea si negativa daca se poate. Ms
[Thumb - IMGA0640.JPG]

[Thumb - IMGA0629.JPG]

[Thumb - IMGA0636.JPG]

victoria surade celor ce se pregatesc^^^^^ANIMUS BELLATOR
[Yahoo!] [MSN]
diddi_katt
Junior member
[Avatar]

IP:

Scuzati homeduiala fondului, si proasta claritate a pozelor, va asigur ca ramirezi au niste culori exceptionale.In continuare o sa postez mai multe poze cu pantele din acvariu
[Thumb - 01.JPG]

[Thumb - 03.JPG]

[Thumb - 02.JPG]

victoria surade celor ce se pregatesc^^^^^ANIMUS BELLATOR
[Yahoo!] [MSN]
florin27
Member

IP:

Cred ca decorul centrat pe mijloc are unele incoveniente. Eu as crea un spatiu in centru, unde sa inoate pestii.

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
rick
Senior member

IP:

Acvariul e frumusel.
Daca vrei pui nu-ti recomand neoni.
[WWW]
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,

ce creveti ai cu ramirezii? Se dau ramirezii la creveti?

Ma gandeam sa bag si eu aici niste ramirezi. Am pus deja 6 amano shrimp si mi-e teama sa nu-i ciuguleasca.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/10/2011 17:24:31

setup 1 | setup 2
[WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: