Buna seara/ziua/dimineata, in functie de caz,
Tocmai am terminat de ciclat un acvariu de 68 de litri pentru o pereche de Ramirezi ce se chinuiau un pic in acvariul comunitar in care i-am stocat.Noul acvariu are urmatoarele dotari:
-2 filtre la care nu le stiu numele, unul de 100l/h, iar celalalt de 50l/h (un pic cam vechi, trebuie precizat)
-un incalzitor cu termostat de 100w
-baza vie pt plante, nisip fin adus de la mare+quarts granulatie 2 mm, culoare neagra
Locuitori am introdus urmatoarele specii:
- o pereche ramirezi, bineinteles
-2 bucati ancistrus, pe care o sa-i mut intr-un avcariu de 200l cand incep sa deranjeze
-2 creveti, astia n-o sa plece
-3 guppy de sacrificiu, care m-au ajutat cu ciclatul
Pe viitor as vrea sa scot guppy si sa introduc cateva bucati de neon, dar ca sa-mi placa v-a trebui sa introduc multi, si mie-mi suna a suprapopulare...daca ati mai avut asemenea acvarii sugestiile sunt binevenite.
Nu folosesc sistem de CO2, prefer pastilele.I-as ruga pe acvaristi cu experienta sa-mi clarifice si daca se poate sa-mi explice pro/contra folosirii pastilei de CO2.
In continuare ceva poze, acvariul are 3 luni, plantele le-am cumparat pui si au ajuns aproape de prima tundere
Pozele nu sunt prea reusite, in definitiva niciodata nu m-am considerat mare fotograf, ce urmaresc e reactia voastra si ceva sfaturi+critica fie ea si negativa

daca se poate. Ms