Buna ziua am nevoie ff repede de ajutor masculul respectiv este xifo sta pe lateral si nu prea misca branhiile si gura le misca si ochi respira dar nu se msica si sta ami mult pe alteral si ami mix cate oleaca din cand in cand ce e de facut cu el l-am scos din acvariu comun pentru ca daca e o boala sa nu ii infecteze si epo ceilalti astazi dimineata era ok cand le dadeam mancare dar acuma nu stiu ce are si toto amsculul dominant incerca sa il bata dar am ajuns langa acvariu si batem umpic in geam sa il las cat am pus apa in vasu respectiv si acum e in vas de 5 min si stiind ca verdele de malachit este bun si pentru boli am pus 1 picatura ce credtei is va reveni
sper ca ai 5 ani si de-abia ai invatat sa scrii sau sper ca nu esti roman ci de alta nationalitate sau sper ca ai un alt motiv obiectiv pentru care nu esti in stare sa legi nici macar 2 cuvinte in scris.
Cind vei invata sa scrii, sa citesti si sa respecti membrii acestei comunitati, atunci sa postezi. Toate topicurile deschise de tine denota doar bataie de joc, sfidare si proasta crestere.