[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

nu sh ce sa fac si de accea cer ajutorul vostru,imi mor guppy si nu stiu care este cauza.Am facut teste de apa sunt ok,temperatura 24 C,filtru intern.E posibil sa moara din cauza melciilor?
Pprecizez ca am uun acvariu de vreo 70l cu vreo 10 guppy (aveam vreo 25,dasr din pacate ),3 sanitari si foarte multi melci mici,cred ca vreo 100 de buc ,chestia ca de cand au aparut melci atunci au aparut si problema cu moatrtea pestiilor si acuma sunt foarte derutat!
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Ai 2 topicuri deschise pe aceeasi tema - moartea guppylor. In primul ziceai ca ai un bazin de 30l, acum ca ai unul de 70l. Ori a crescut primul bazin ca in povesti, ori acum e vorba de altul...Acesta din urma este ciclat?

Care sunt valorile testelor de apa mai exact - nitritii, nitratii, pH-ul? Ok e un termen foarte vag. Poate fi ok pentru tine, dar nu si pentru pesti. Te-am mai intrebat si in celalalt post de schimburile de apa - cit schimbi, care este intervalul, temperatura etc.

De murit, nu mor din cauza melcilor. Daca acestia se inmultesc excesiv, inseamna ca exagerezi cu mincarea, ceea ce poate duce intr-adevar la moartea pestilor.

Ai achizitionat de curind plante? Se prea poate ca acestea sa fie purtatoare de oua de melci si chiar de paraziti care sa afecteze pestii.

Si inca ceva - daca nu-ti cer prea mult, fa un efort supraomenesc si posteaza ce ai de postat la rubrica dedicata si nu mai deschide "n" posturi pe aceeasi tema.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/01/2011 14:19:10

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: