[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 40 Litri + neon + plante + pesti  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Probi_
Junior member
[Avatar]

IP:

Vand un acvariu de 40 litri cu Substrat Manado, pietre albe de granulatie mica deasupra, ~ 30 pesti (4x neoni, 2 ancistrus dolicopterus, 2 "sanitari" roz, 2 zebre, 4 adulti guppy si ~20 puieti de guppy). Plante: Aquatica cabomba + inca alte 2 tipuri care nu le stiu. Pompa de aer externa conectata la un filtru cu 2 bureti in forma de U. Termometru. Neon DIY 33W lumina galbena.

Am sa uplodez si niste poze cand pun mana pe un aparat. Dau si 4 metri de furtun, + bomba CO2 DYI si mancare Aquaria Daphnia si Aquario Granulat. Dau si magnetul si 2 plase (una mare si una mica). Dau si o corabie scufundata care e in setup de la inceput + bolovanii colectati de mine de pe malul Muresului. Plantele sunt foarte mari (CO2) - e o jungla de fapt si trebuie cosite.

Anuntul se adreseaza tuturor dar in special celor din Targu-Mures care il pot lua direct. Acvariul e echilibrat, am acelasi setup de 3 luni.

Pret: 400 RON pentru tot

Ma las de acvaristica din pacate, desi mi-as dori foarte mult sa continui.... Pentru detalii: PM

Est modus in rebus... Sol omnibus lucet.
[Yahoo!]
Probi_
Junior member
[Avatar]

IP:

Se poate inchide. Nu mai e de actualitate.

Est modus in rebus... Sol omnibus lucet.
[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: