[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Os de sepie  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua tuturor. Am si eu o intrebare in legatura cu utilizarea unui os de sepie(ma rog o bucatica cat o modenda de 10 bani ). Am cativa melcisori pomaceea foarte draguti de altfel, iar la unul din ei am observat ca i s-a crapat putin cochilia. E sanatos pt pesti sa bag bucatica respectiva in acvariu? Am auzit ca ar fi benefica pt melcii, dar nu am auzit sa aiba si efecte secundare...

Am dupa cum urmeaza:
-11 neoni
-2 zebre
-3 sanitari
-1 pleco

Capacitate 100 L

Mersi!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu o sa fie nici o problema, oricum daca lasi bucata intreaga rata de dizolvare este mica. Acum depinde si de duritatea apei tale cu care faci schimburile de apa. Daca depaseste kh-4 si gh-8/9 nu mai e necesar sa bagi osul de sepie.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru raspuns. Nu vreau sa bag o bucata intreaga, deoarece va trebui sa o ascund si nu am chef sa deranjez nimic din acvariu momentan, dar cum tin si la melci la fel de mult ca si la pesti pentru ca sunt si ei fiinte, vreau sa se simta si ei cat mai bine.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: