[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
URGENNNNTTTT . . . . .  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Cititi si voi topicul de mai jos ca vb singur de zori! poate trecetzi cu vederea crezand ca e o porblema rezolvata!dar nu am primit decat un raspuns! si ala e un raspuns banal! care nu ma ajuta cu nimic la intrebarile mele! scuze de newtopic!
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN]
Tudor
Member
[Avatar]

IP:

Toata lumea de pe forum vreau sa ia pozitia de drepti!! Lasati deoparte orice alte ocupatii si indeletniciri si sariti cu mic cu mare sa-l ajutam pe acest om ca altfel e de jale. Eu am facut pe mine de frica si am fugit sa ma ascund. Va las pe voi sa vedeti pe unde scoateti camasa.
Prietene Chanel89, se pare ca tu confunzi benevolul cu obligatia. Aici toata lumea ajuta pe toata lumea benevol, cand poate, cand vrea si nu sta la cheremul unuia sau a altuia. Lasa tonul asta si poate vei fi ajutat.
[Email]
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

Chanel89 wrote: Cititi si voi topicul de mai jos ca vb singur de zori! poate trecetzi cu vederea crezand ca e o porblema rezolvata!dar nu am primit decat un raspuns! si ala e un raspuns banal! care nu ma ajuta cu nimic la intrebarile mele! scuze de newtopic!

In celalalt topic nu ai spus nimica despre acvariu si ce ai bagat mai nou acolo, sau alte obdervatii despre el .
O boala apare rar din senin trebuie sa fie o cauza,ceva teste de apa?
[Yahoo!]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Scuze . . . ..nu am vrut sa iasa asa aiurea! dar ma panic repede! Scuze inca o data! dara daca nu "tipam" asa tare cine stie cand raspundea cineva!
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Daca stie cineva, iti va raspunde. Cine nu stie, prefera sa taca.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: