[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut! Acvariu 70litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Am o întrebare:la cât timp nasc femelele de molly,dup? ce masculul le-a îns?mân?at? Are burtica destul de mare ?i a? vrea s-o separ de ceilal?i s? nasc? lini?tit?.Ideea e c? mi-a n?scut acum 3 s?pt?mâni!A?a de repede s? nasc? iar??i mai am o femel? de guppy,care am luat-o s?ptamâna trecut? ?i are ?i ea burtica mare.O s? pun o poz? cu guppy?a, poate îmi pute?i da o porioad? în care ar putea na?te! Mul?umesc! image, image

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

conditiile de fatare depind de temperatura,calitatea apei si stres,in mod normal femelele de vivipari au perioade de gestatie(in fct. de criteriile enumerate inainte)de 25 pina la 40 zile,pentru o inmultire cu succes indicat ar fi sa o lasi in bazinul comunitar care ar trebui sa fie bine plantat,separarea femelei in maternitate creaza acesteia stres care de multe ori duce la prelungirea perioadei de gestatie si chiar la probleme cum ar fi pui nascuti morti sau icre neeclozate contrar naturii lor.
[Email]
sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

la mine am o guppy care fata regulat la exact 4 saptamani. nu o scot si nici nu scot puii din acvariu mare. doar eventual sting lumina vreo 2-3 ore ca puii sa poata sa prinda vlaga sa se poata feri de restul. temperatura este la 26 de grade.

mesaj pentru europa si nu numai
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

Nu confunda puii de guppy cu cei de molly,primi intradevar an 2-3 ore sant vioi si pot sa se fereasca siguri,la molly e mai greu sant mai lenesi,daca fata o femela de molly an acvariu nu scapa decat 5% din pui.
[Yahoo!]
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Apa e la 25-26*C.Puii fatati de molly au 3 saptamani.A scapat unu azi din locasul lor si m-i l-a halit un scalar in 2 secunde.Molly iar are burtica mare si masculul tot o ”inteapa” mereu.Inseamna ca ar fi bine s-o pun separat? Sau s-o las s-o mai insamanteze masculul? image

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Dupa plasa aceea sunt puisorii ei de acum 3 saptamani.

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: