[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Overflow Bean animal  XML
Forum Index » Hardware
Author Message
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Adrian_ wrote: Nu mai incerca sa-ti asociezi comportamentele mitocanesti cu terte persoane.



Adrian_ wrote: Mai Dragos, chiar daca print screen-ul ramane un mister pentru tine, in realitate este ceva extrem de simplu de facut, in cateva secunde.


kirucd wrote:
LE si da, numai tu sti sa folosesti print screen, tu esti cel mai destept, noi astialalti sintem niste prosti. Mersi.


q.e.d.

De cand ai inceput disputa asta aberanta, tot incerci cu disperare sa-ti asociezi alte persoane, sa fii mai multi . Cezarica il avea pe Nistor , tu, in lipsa de "prieteni imaginari" tare ai vrea sa-ti aduci la scandal unii reali, doar ca nu se prea inghesuie nimeni. De ce? Pentru ca pur si simplu se vede cu ochiul liber ca am incercat sa am o discutie civilizata si argumentata, iar tu ai incercat de la bun inceput sa provoci scandal, ca sa-ti muti aici disputele avute cu mine in alta parte.
viulian
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 03/10/2007 22:03:37
Messages: 3646
Location: Buc./Brx.
IP:
Offline

Adrian, stiu si eu cu OC-ul cum stau lucrurile ? Faptele vorbesc pe langa OC mai exista si proiectii cat si rationalizari. Unde anume se afla individul, comunitatea hotaraste ;)

Raspunsul daca exista vreun minim - e chiar in fraza de acolo: "to fit any tank size and piping". Prin urmare, daca pui paie de suc pe post de PVC fittings, sistemul merge si la un acvariu de 1L cred - asa ca .... na, fiecare face ce poate.

Bila alba pentru Dragos este ca el a facut asa ceva, functioneaza, stie sa regleze, poate integralele si derivatele de acolo nu or fi aprofundate de nimeni cu adevarat, dar lui si altora le merge. Pe cand tu esti convins ca e ca tine, dar fara si dovada concreta...

De ce nu dai niste bani sa vezi cum stau lucrurile, la o adica poti pune ulterior un overflow mai mare daca volumul ales de tine nu functioneaza (presupunand ca ar conta) - eu cred ca nu atata timp cat e spatiu deschis si incap toate tevile corect.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Adrian_ wrote:
De cand ai inceput disputa asta aberanta, tot incerci cu disperare sa-ti asociezi alte persoane, sa fii mai multi . Cezarica il avea pe Nistor , tu, in lipsa de "prieteni imaginari" tare ai vrea sa-ti aduci la scandal unii reali, doar ca nu se prea inghesuie nimeni. De ce? Pentru ca pur si simplu se vede cu ochiul liber ca am incercat sa am o discutie civilizata si argumentata, iar tu ai incercat de la bun inceput sa provoci scandal, ca sa-ti muti aici disputele avute cu mine in alta parte


Nu eu am mutat disputele din alt forum aici. Tu ai facut asta. Si daca tot vorbesti de disputele de pe alt forum de ce nu
explici oamenilor care sint disputele alea. Din ce imi aduc aminte ti-am atras atentia ca l-ai injurat suficient pe Cezar si
ca ar fi momentul sa te potolesti, pentru ca altfel nu esti mai presus decat el, eventual esti mai prejos. Si ca strici un
forum care este la inceput si care avea potential. Din pacate avea, ai reusit sa il compromiti. Afirmatie pe care
o mentin. Si te-am rugat sa ma ignori, asa cum fac si eu. De ce nu ai deschis discutia despre bean animal intr-un topic
nou? Poate primeai raspuns acolo. Sau pe celalalt forum. A trebuit sa o faci in topicul deschis de mine, unde eu doar
mi-am impartasit experianta in ceea ce priveste acest sistem. Nu mi-am arogat niciun merit, ca nu am cum, sistemul
nu e pus la punct de mine ci de un user din State, tot respectul pentru el. Tocmai de aia am si mentionat pagina lui de net
si cele doua topicuri de pe reefcentral. Si dupa ce ai primit raspunsul la intrebarea initiala ai deviat in alte intrebari, printre
jignirile pe care mi le-ai adus. Daca tie ti se pare ca eu am mutat disputele aici, cred ca tocmai ai aflat raspunsul. Iar daca
nu recunosti adevarul ai o problema. Dar e problema ta, nu a mea. Natura ei te las pe tine sa o descoperi.

O seara placuta,
Dragos

P.S. Pina acum vad ca Gabriel, Iulian si Stefan s-au alaturat discutiei de partea mea. Nu ti se pare suspect?

This message was edited 1 time. Last update was at 22/05/2012 23:56:35


Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

viulian wrote:Adrian, stiu si eu cu OC-ul cum stau lucrurile ? Faptele vorbesc pe langa OC mai exista si proiectii cat si rationalizari. Unde anume se afla individul, comunitatea hotaraste ;)


Aiurea, hotarasc specialistii. Altfel ar stabili conclavul babelor din fata blocului cine e tacanit si cine nu

viulian wrote:Raspunsul daca exista vreun minim - e chiar in fraza de acolo: "to fit any tank size and piping". Prin urmare, daca pui paie de suc pe post de PVC fittings, sistemul merge si la un acvariu de 1L cred - asa ca .... na, fiecare face ce poate.


Serios acum, tu te bagi in dezbatere (alminteri intr-un mod infinit mai elegant decat stefanap, se vede ca ai invatat ceva din precedenta noastra discutie ) fara a citi macar premizele . Din nou: nu e vorba daca o poti face sau nu cu paie de suc la un acvariu de 1l, e vorba daca VOLUMUL DE LUCRU are sau nu un minim IN RAPORT cu volumul display-ului. Eu zic ca am explicat foarte clar diferenta in precedentul post pe care ti l-am adresat.

viulian wrote:Bila alba pentru Dragos este ca el a facut asa ceva, functioneaza, stie sa regleze, poate integralele si derivatele de acolo nu or fi aprofundate de nimeni cu adevarat, dar lui si altora le merge. Pe cand tu esti convins ca e ca tine, dar fara si dovada concreta...


Argumentul asta nu tine, cata vreme el a gresit calculele si a trebuit sa modifice pieptanul ca sa ii functioneze ca lumea sistemul.

image


Cum am mai spus, nu e rau ca a gasit un workaround, gresit e ca isi inchipuie 1. ca asta e singura solutie si 2. ca pe baza acestei minime experiente practice isi permite sa insulte oameni care au alta parere decat el.


viulian wrote:De ce nu dai niste bani sa vezi cum stau lucrurile, la o adica poti pune ulterior un overflow mai mare daca volumul ales de tine nu functioneaza (presupunand ca ar conta) - eu cred ca nu atata timp cat e spatiu deschis si incap toate tevile corect.


Nu e vorba de bani (cat poate sa coste toata chestia? sa fim seriosi) ci de timp si de deranj. Prefer sa calculez de 3 ori si sa tai odata si bine, decat sa stau pe urma sa ridic pieptani cu suruburi si altele asemenea.

Ce ma deranajaza foarte tare e ca, desi existau toate premizele pentru a avea o discutie civilizata si argumentata, Dragos a preferat sa aduca aici disputele din alta parte si sa transforme toata discutia intr-o chestie in care e destul de greu sa urmaresti firul argumentatiei.

Cat despre chestii de genul asta:

stefanp wrote:
Pe de alta parte, ai demonstrat inca o data, in incercarea ta ieftina de a sari de la punctele pe care le-am subliniat la tine, ca am dreptate.
Si chiar te rog, cand ai sa gasesti ip urile alea, sa le arati, dar in alt topic, caci mi-e mie rusine deja de off-topic ul pe care il fac intr-un topic menit a invata pe altii. Evident notiunea asta la tine nu exista, insa eu am sa ma opresc aici.

Te salut si inca o data te rog sa nu mai continui discutia cu mine. Eu ma opresc, tu te opresti.


mai are rost vreun comentariu? Cat tupeu trebuie sa ai ca sa scrii asa ceva dupa ce ai facut nspe postari offtopic in care nu spuneai O VORBA la subiect, in schimb bodoganeai despre unul care, de bine de rau, a adus cateva pagini de ARGUMENTE?
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Sau ce sa mai zici despre asemenea deliruri:

kirucd wrote:
De ce nu ai deschis discutia despre bean animal intr-un topic
nou? Poate primeai raspuns acolo.


Adica ar trebui sa existe nspe topicuri pe acelasi subiect, pentru ca Dragos vrea sa aiba el musai jucaria lui pe forumul altora... Mare ti-e gradina Doamne...
narcis
Ultrahigh member
[Avatar]

Joined: 04/11/2011 22:32:48
Messages: 2473
Location: pitesti
IP:
Offline

Din pacate se pare ca moderatorii acestui forum nu vor sa vada ca de cand a inceput sa posteze acest Adrian, are o deosebita placere sa jigneasca asa cum crede el de cuviinta, orice membru al forumului care are ceva de obiectat sau nu este de acord cu opinia lui. O astfel de persoana este de obicei, indubitabil, fara caracter, va insulta in continuare pe oricine ii va da o replica. Bineinteles ca nu se va opri niciodata, indiferent cat l-ar ruga moderatorii sa nu o faca. Nu aveam de gand sa-i raspund la jignirile aduse, mai mult ca sigur va face acelasi lucru si acum, dar se poate ignora.
As mai avea o propunere pentru moderatorii acestui forum, sa incerce sa faca un poll sa vada opinia celorlalti membrii ai forumului despre comportamentul acestui membru.
[ICQ]
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

narcis wrote: O astfel de persoana este de obicei, indubitabil, fara caracter, va insulta in continuare pe oricine ii va da o replica.



narcis wrote: Nu aveam de gand sa-i raspund la jignirile aduse, mai mult ca sigur va face acelasi lucru si acum.


Care jigniri, alea pe care tocmai LE-AI ADUS?

Ghinionul tau, si al altora ca tine, este ca toti cei care ma cunosc personal stiu exact ce caracter am, ca la mine vorba e vorba si ca, in general vorbind, nu vorbesc sa ma aflu in treaba. Cum ai facut tu aici.

Cat despre un astfel de poll, cred ca prima conditie de participare ar fi sa poata vota doar userii care au avut de-a face cu mine, nu unii care au sarit sa ceara sanctiuni fara sa aiba vreo treaba CAT DE MICA cu sectiunea asta si fara sa fi schimbat vreo vorba cu mine smilie .

This message was edited 1 time. Last update was at 23/05/2012 00:03:28

kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Se pare ca limba romana inca mai prezinta surprize pentru tine. Nu am gresit calculul pieptanelui, pieptanele a fost
calculat ca sa am 6 cm nivelul in display, ma gandeam ca o sa am valuri care pot scoate apa din display. Am constatat
ca nu e asa, si pot ridica nivelul in display cu inca 3 cm. Nu am facut asta pentru ca nu functioneaza ci pentru ca vreau
mai multa apa in display. Sistemul functioneaza perfect si fara acea bagheta, doar ca nivelul in display e mai mic cu 3 cm.
Nu rastalmaci cum iti convine tie doar ca sa ai un argument. Adevarul este ca eu mi-am proiectat singur sistemul si
functioneza perfect. Si am mai ajutat si pe altii. Cand o sa faci si tu asta putem sta de vorba pe marginea subiectului,
pina atunci, asa cum ti-am mai spus, vorbesti din carti.

O seara placuta,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

koala wrote:@Adrian si Dragos: Am vazut ca nu va iubiti, da' chiar nu va puteti ignora? Plm, toate discutiile astea in contradictoriu nu aduc nimic bun si voi fi nevoit sa editez/sterg mesajele inflamate.

Va rog eu frumos, pe amandoi, sa nu va mai certati in public!
Multumesc!


E pacat ca discutiile se inflameaza si ca nu va puteti rezuma la argumentari pe subiect... nu ma intereseaza nici sa fac politie si nici sa fiu arbitru, si tare mi se pare ca toate aceste replici nu se potrivesc profilului acestui forum.

- Maine voi sterge si voi edita toate posturile cu iz de cearta... mai aveti cateva ore sa va dati replica , sau sa va salvati posturile ...
- Va ramane aici doar informatia referitoare la subiectul topicului...
- Va rog inca o data sa va rezolvati problemele in afara forumului... suntem cu totii aici pentru ca ne place acvaristica si cred sincer ca certurile astea nu au rost!
- Dupa ce voi face curatenie, va rog sa nu escaladati iarasi conflictul! Ignorati-va reciproc si vom fi cu totii mult mai relaxati!

Va multumesc!



Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Asa cum am scris mai sus, astept scuze publice de la Adrian. Si daca nu o face, ori pleaca el, ori plec eu.
Eu sint mai dintr-o bucata, daca vi se pare normal ceea ce a facut Adrian astazi, atunci eu nu am ce cauta
aici si puteti sa ramaneti fericiti cu Adrian.

Cand sint jignit cu tot cu neam (familie fara incaltari si lipsa de educatie) nu cred ca e nevoie sa spun ca asta
nu este un santaj, este pentru mine un principiu, si tata care a murit anul trecut s-ar rasuci in mormant daca ar
vedea ca ma las calcat in picioare de un asemenea om.

Cred ca ai inteles esenta koala, din partea mea poti sterge ce vrei.

O seara placuta,
Dragos

P.S. Pot sa astept 24 de ore pentru scuze.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/05/2012 00:11:49


Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

kirucd wrote:Se pare ca limba romana inca mai prezinta surprize pentru tine.


Oare de unde sa incep? Hai sa vedem, conjugarea verbelor?

kirucd wrote:Am impresia ca nu mai sti sa citesti in limba romana corect:




Ce spuneam eu ca "marile minti" se atrag?

Ia uitati aici:

image

La fel ca si ala, si Dragos da sfaturi de limba romana desi nu nimereste nici gramatica elementara. Ce zici mai Dragos, trecem la acordul subiectului cu predicatul?
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

kirucd wrote:
Cand sint jignit cu tot cu neam (familie fara incaltari si lipsa de educatie) nu cred ca e nevoie sa spun ca asta
nu este un santaj, este pentru mine un principiu, si tata care a murit anul trecut s-ar rasuci in mormant daca ar
vedea ca ma las calcat in picioare de un asemenea om.


Oare cata lipsa de bun simt trebuie sa aiba cineva ca sa scrie asa ceva dupa ce respectiva mea afirmatie (pe care nu o citeaza) a venit ca replica la urmatoarea marlanie:

Adrian_ wrote:
Ma rog, de fapt cred ca te-ai pozitionat foarte clar dpdv al educatiei cand ai spus chestia asta, pe care abia acum am observat-o:

kirucd wrote:
Si asta ca sa fiu civilizat, desi ai merita sa ma adresez tie cum a facut-o Roni. Totusi, din respect pentru mine in
primul rand, nu am sa fac asta.



Ne despart in mod clar multe generatii incaltate si educate, plus o gramda de ani de scoala si niste biblioteci citite. Si nu am nici cea mai mica intentie sa ma cobor la nivelul tau, pe care tocmai ti l-ai etalat.


Ghinionul tau, mai Dragos, e ca Ricardo stie exact ce mitocanii debitase Roni. Tu ti-ai insultat familia cand ai recurs la asa ceva INTR-O DEZBATERE DE IDEI, eu doar am constatat un fapt.

Inca o data: RUSINE! smilie

Un om cu minima decenta si ceva demnitate ar fi cerut de la altul scuze in situatia asta NUMAI DUPA CE LE OFEREA PE ALE LUI. Si asta cu sinceritate, aratand ca ii pare rau ca a escaladat o disputa de idei intr-un concurs de ironii si, pana la urma, insulte.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/05/2012 00:20:51

viulian
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 03/10/2007 22:03:37
Messages: 3646
Location: Buc./Brx.
IP:
Offline

Adrian_ nu stii daca am citit sau nu premizele - doar presupui ceea ce iti convine tie inca sorb acea bere!

Le-am citit, si da, volumul are un minim, trebuie sa fie totul proportional - cf autorului.
Minimul este regula de 3 simple intre volum display / volum overflow la el si sub scrii volumul tau display si in dreapta un X.
Calculezi apoi X = volumul tau * volumul lui la overflow / volumul display-ului lui. Si acela e minimul recomandat de autor.
Daca te intereseaza alte proportii (la tevi, sau ce vrei tu) aplici aceiasi tehnica.

Daca vrei sa cauti pisica neagra in camera neagra ...

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Chiar te rog daca esti asa de tare la gramatica. In toate posturile din acest topic ai scris perfect, nu ai facut
nicio greseala.
De ce te mai legi data viitoare?
Tot nu ne-ai spus cum e cu posturile pe care le-ai scos din context.
Si inca nu ai demonstrat ca eu am fi scris ca am gresit proiectarea pieptanelui.

Mai incearca, sa vedem ce mai gasesti. Nu faci decat sa ne arati adevaratul caracter pe care il ai.

O seara placuta,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

kirucd wrote:Chiar te rog daca esti asa de tare la gramatica. In toate posturile din acest topic ai scris perfect, nu ai facut
nicio greseala.


Cand scrii atatea mesaje inevitabil mai apar ceea ce englezii numesc foarte succint typo. Nu asta e problema, dar cand habar n-ai de conjugarea verbelor sau de acordul subiectului cu predicatul, nu te apuci sa-i scrii altuia DE CATEVA ori ca n-are treaba cu romana, cand ala stie sa scrie de cateva ori mai bine ca tine

Oricum, decat sa-ti bati capul cu romana ( e cam tarziu acum pentru tine, desi Vanghelie a demonstrat ca se poate), mai bine ai citi ce am scris ceva mai sus apropo de scuze. Poate intelegi ceva.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/05/2012 00:26:17

narcis
Ultrahigh member
[Avatar]

Joined: 04/11/2011 22:32:48
Messages: 2473
Location: pitesti
IP:
Offline

Exact ce spuneam, nu se va opri niciodata, are galceva in sange, jigneste precum respira, ii place sa instige, sa zgandare, dar sa cada mereu in picioare, un fel de "hopa mitica". Pacat ca i se permite acest lucru, strica mult imaginea forumului. Cu siguranta mai sunt si altii care gandesc ca mine, dar nu vor sa fie terfeliti de acest user.
[ICQ]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Adrian_ wrote:
kirucd wrote:
Cand sint jignit cu tot cu neam (familie fara incaltari si lipsa de educatie) nu cred ca e nevoie sa spun ca asta
nu este un santaj, este pentru mine un principiu, si tata care a murit anul trecut s-ar rasuci in mormant daca ar
vedea ca ma las calcat in picioare de un asemenea om.


Oare cata lipsa de bun simt trebuie sa aiba cineva ca sa scrie asa ceva dupa ce respectiva mea afirmatie (pe care nu o citeaza) a venit ca replica la urmatoarea marlanie:

Adrian_ wrote:
Ma rog, de fapt cred ca te-ai pozitionat foarte clar dpdv al educatiei cand ai spus chestia asta, pe care abia acum am observat-o:

kirucd wrote:
Si asta ca sa fiu civilizat, desi ai merita sa ma adresez tie cum a facut-o Roni. Totusi, din respect pentru mine in
primul rand, nu am sa fac asta.



Ne despart in mod clar multe generatii incaltate si educate, plus o gramda de ani de scoala si niste biblioteci citite. Si nu am nici cea mai mica intentie sa ma cobor la nivelul tau, pe care tocmai ti l-ai etalat.


Ghinionul tau, mai Dragos, e ca Ricardo stie exact ce mitocanii debitase Roni. Tu ti-ai insultat familia cand ai recurs la asa ceva INTR-O DEZBATERE DE IDEI, eu doar am constatat un fapt.

Inca o data: RUSINE! smilie

Un om cu minima decenta si ceva demnitate ar fi cerut de la altul scuze in situatia asta NUMAI DUPA CE LE OFEREA PE ALE LUI. Si asta cu sinceritate, aratand ca ii pare rau ca a escaladat o disputa de idei intr-un concurs de ironii si, pana la urma, insulte.


Ce uiti sa spui este ca Ricardo stie si de faptul ca tu ai inceput disputa cu Roni, si nu numai cu el, cu toata lumea. Nu are
rost sa ii insir pe toti cei pe care i-ai jignit, lista e prea lunga. Daca Mosu si Ricardo si Sandu si Porcu si celalalti de aici
considera ca tu trebuie sa ramai si eu sa plec, asta e. Dar din punctul meu de vedere, daca nu iti ceri scuze, ar trebui sa
dispari. Daca nu dispar eu.

Eu nu am de ce sa imi cer scuze. Nu eu am inceput cu insultele, nici aici nici in alta parte. Si in afara de faptul ca ti-am
spus ca ar trebui sa te tratezi nu am zis nimic altceva. Doar mi-am exprimat opiniile si experientele. Si sincer sa fiu iti
raspund in continuare ca oamenii sa vada ca nu te poti opri din a jigni. Traiesti si te hranesti din a jigni oameni.

O seara placuta,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

koala wrote:
koala wrote:@Adrian si Dragos: Am vazut ca nu va iubiti, da' chiar nu va puteti ignora? Plm, toate discutiile astea in contradictoriu nu aduc nimic bun si voi fi nevoit sa editez/sterg mesajele inflamate.

Va rog eu frumos, pe amandoi, sa nu va mai certati in public!
Multumesc!


E pacat ca discutiile se inflameaza si ca nu va puteti rezuma la argumentari pe subiect... nu ma intereseaza nici sa fac politie si nici sa fiu arbitru, si tare mi se pare ca toate aceste replici nu se potrivesc profilului acestui forum.

- Maine voi sterge si voi edita toate posturile cu iz de cearta... mai aveti cateva ore sa va dati replica , sau sa va salvati posturile ...
- Va ramane aici doar informatia referitoare la subiectul topicului...
- Va rog inca o data sa va rezolvati problemele in afara forumului... suntem cu totii aici pentru ca ne place acvaristica si cred sincer ca certurile astea nu au rost!
- Dupa ce voi face curatenie, va rog sa nu escaladati iarasi conflictul! Ignorati-va reciproc si vom fi cu totii mult mai relaxati!

Va multumesc!




Sa stii ca apreciez foarte de mult atitudinea ta ponderata. In special cei carora le place sa se erijeze in moderatori ad-hoc ar trebui sa invete ceva din asta.

Singura rugaminte pe care o am, daca tot te inhami la munca herculeana de a curata grajdurile lui Augias , e sa incerci sa nu stergi parti din disputa tehnica in momentul in care tragi apa. Ar fi pacat, pentru ca, in momentul asta, eu zic ca se intelege destul de clar ce si cum.
kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Da, se intelege destul de clar: de o parte eu si Gabriel care avem overflow bean animal instalat, de
cealalta parte tu care vorbesti din ce ai citit.

O seara placuta,
Dragos

P.S. Nu poti tu sa ma jignesti cat pot eu sa duc Adrian. Sper ca intr-un final toata lumea sa isi dea seama de
caracterul tau si sa te trimita acolo unde iti e locul. Te las pe tine sa ghicesti care este locul tau.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/05/2012 00:38:36


Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 29/07/2011 16:57:42
Messages: 312
Location: Bucuresti
IP:
Offline

kirucd wrote:
Ce uiti sa spui este ca Ricardo stie si de faptul ca tu ai inceput disputa cu Roni, si nu numai cu el, cu toata lumea.



Serios? Asta deja e mitomanie, avand in vedere ca postarile respective sunt bine-mersi la locul lor Inteleg ca te-ai agata si de un fir de pai, dar totusi, incearca sa pastrezi putina demnitate. smilie

kirucd wrote:
Daca Mosu si Ricardo si Sandu si Porcu si celalalti de aici
considera ca tu trebuie sa ramai si eu sa plec, asta e. Dar din punctul meu de vedere, daca nu iti ceri scuze, ar trebui sa
dispari. Daca nu dispar eu.


Spre ghinionul tau, nici un om sanatos la cap nu poate considera ca dupa discutia asta ar trebui eu sa dispar de aici. Si asta pentru simplul motiv ca in ceea ce spui mai jos minti cu nerusinare:


kirucd wrote:
Eu nu am de ce sa imi cer scuze. Nu eu am inceput cu insultele, nici aici nici in alta parte. Si in afara de faptul ca ti-am
spus ca ar trebui sa te tratezi nu am zis nimic altceva.


Asta avand in vedere aceasta afirmatie:


kirucd wrote:
Si asta ca sa fiu civilizat, desi ai merita sa ma adresez tie cum a facut-o Roni. Totusi, din respect pentru mine in
primul rand, nu am sa fac asta.





Repet, cata vreme Ricardo stie coarte bine ce a putut debita Roni, nu ai nici cea mai marunta scuza. Ai inceput cu ironiile, ti-am raspuns la fel, fara a escalada in nici un fel, dupa care ai dat-o pe aceasta insulta absolut mitocaneasca, in ciuda "ambalajului". Repet, asta e in postul 25, pagina 2.

In conditiile astea, a pretinde scuze inainte de a le oferi pe ale tale, si a santaja cu plecarea de pe forum daca nu sunt eu banat deja nu mai tine de tupeu, ci de patologic...

Spor la postat in continuare, pur si simplu nu mai meriti sa-mi pierd timpul cu tine. Fac pariu ca in nici doua luni esti prieten la catarama cu Cezarica, pur si simplu sunteti plamaditi din acelasi aluat. Poate ajungi si tu moderator pe un forum, sa banezi cot la cot cu Ceztor pe oricine are alta parere decat tine, asta dupa ce-l insulti in prealabil smilie.

This message was edited 4 times. Last update was at 23/05/2012 00:43:38

 
Forum Index » Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com