1) iti vine apa mai mult decat altora
2) trebuie sa iti minti nevasta ca un clown e 5 lei si nu 50 lei
3) daca ai fost cel putin o data la coralis cand ai trecut prin Bucuresti dar n-ai luat nimic.
4) ai inundat cel putin o data casa
5) ....de aici va las pe voi sa continuati
This message was edited 1 time. Last update was at 31/12/2016 19:09:02
07) Daca nevasta se bucura cand te vede cu galeata-n mana, pe principiu' ca "mai bine sa-l stiu acasa, muncind la acvariu... decat sa fie la curve, tocand banii familiei"
elven wrote:1) iti vine apa mai mult decat altora
2) trebuie sa iti minti nevasta ca un clown e 5 lei si nu 50 lei
3) daca ai fost cel putin o data la coralis cand ai trecut prin Bucuresti dar n-ai luat nimic.
4) ai inundat cel putin o data casa
5) ....de aici va las pe voi sa continuati
1) la mine in bloc presiunea la apa nu este mare, asa ca pe timp de iarna (cand este mai frig) abia se pisa apa la osmoza. Bucuria mea ca nu se invarte apometru
2) la mine nevastai cu banu in casa, asa ca nu comentez. Bineinteles , ea nu stie de cate ori cumpar eu sotutii, antiphosuri si alte alea
3)coralis? S-au saturat aia de mine ca musca de kkt
4)cel putin odata pe luna patesc asta, noroc ca nu am presiunea mare, asa ca apa nu depaseste glezna )))
5)pierdera sutelor de lei pe diferiti corali/pesti/raci,craci, niciodata nu este o pierdere , este doar o etapa
dan.pavelescu wrote:Daca ai in casa cel putin 4-5 borcanele pentru urina
Tradatorule ... Ai dat din casa, asa calatoresc floricelele moldovenesti, chiar daca nu eu am inventat metoda ...
13) Esti acvarist de recif daca in congelatorul familiei exista un sertar "nu umblati acolo, e treaba lui Tati", plin cu mancare pentru pesti.
Soacra a aflat de existenta lui cand copiii mei refuzau vehement inghetata pitita acolo de ea pana termina cei mici mâncarea ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
koala wrote:Pe mine ma intrebau, vis-a-vis de Suri: "auzi, steaua aia rosie e vie sau e de plastic?"
Da...am strans o serie de intrebari in timp precum:
- Asta e MEMO ala din desene ?
- Cum fac sa usuc mai repede nisipul ? pot sa-l pun la cuptorul cu microunde ?
- Ce apa le pui la astia ? cu sare de bucatarie ?